Inger Fuchs Keramik

Tack för alla stopp vid mitt bord

2015-07-26

Vilken underbar fredag vi hade, med många besök och flera som njöt av allt fint på Båstad Hantverksmässa. Då flög ett antal av mina älsklingsfåglar iväg och jag fick med saknad och glädje i blicken säga hej då till dem, t ex  till den underbart STORA herr Flax med sin krona och till den fina blågröna skönheten med en annan krona, men sist inte minst glömmer jag inte den andra blågröna- som kanske mer påminner om en koltrast i formen, men också med gyllengul näbb. Dina nya ägare verkade så trevliga så jag fick även släppa dig. Trots att jag faktiskt satt på en prislapp att jag helst inte ville sälja dig. Flaxflax på dig! Du har det säkert bra bland gröna växter och humlor och nya utsikter. 

Lördagens väder var knepigt, med kyla och regn men några tappra besökare hittade ändå fram  till parken i Båstad.

Under söndageftermiddagen, då kom ni igen, alla besökare, med sol efter att vi konsthantverkare stått i flera timmar med 13 grader i luften och en vass vind. Vi åkte hem igen  trötta, men med leenden.

Ett särskilt ttack till dig kund, som köpte en av mina svarta stora fåglar och berömde dem som de skönaste och finaste bland alla dina fåglar. Jag bugar mig och flaxar lite extra varmt för dessa orden. 

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)